$5 -10K entuk diskon 2% ing kabeh rega grosir kanggo para panuku anyar ing wulan Mei

Apa milih pabrik kita

Luwih saka 10 taun akumulasi data industri produk diwasa;
· Sawetara desainer kanggo pangembangan produk;
· Insinyur struktural, insinyur papan PC r & D duwe pengalaman kerja luwih saka 10 taun.
· Luwih saka 100 hak properti intelektual domestik lan manca.

 Bahan mentahan wis diverifikasi dening ROHS lan FDA;
· Kita wis lulus CE, sertifikasi laporan pemeriksaan kualitas;
· Ngadopsi sistem manajemen mutu ISO9001;
· Sadurunge pangiriman, pengawasan pindho ketat bahan mentahan kanggo produk rampung.

Pabrik produksi produk elektronik sakabehe, lan output saben dina 8000+;
· Nyekeli produksi gel silikon lan pabrik pangolahan, lan output saben dina 5000+;
· Kerjasama karo pabrik TPR, lan output saben dina 3000+;
· Kerjasama strategis karo pabrik produksi cetakan lan pabrik pangolahan ABS

Babagan dolanan seks

Wangsulan:Tas Panyimpenan Dolanan Seks Dewasa - Kanggo dolanan diwasa sing luwih cilik, luwih alus lan cara panyimpenan sing lembut. Kasus sing alus utawa cilik tegese gampang digawa, sanajan ana ing mobil utawa tas ing wayah wengi nalika mriksa sendi sing licik ing dalan.
Kothak Panyimpenan Dolanan Seks Dewasa - Sampeyan bakal mbutuhake kaya kasus panyimpenan sing ditutupi hard nalika nyedhiyakake panyimpenan sing luwih padhet lan protèktif. Hard case apik tenan kanggo lelungan amarga nggawe dolanan sampeyan dilindhungi nalika koper dibuwang ing sepur utawa pesawat. Kajaba iku, iku kanca lelungan sing sampurna amarga sampeyan bisa nyimpen dolanan seks, pangisi daya, lan aksesoris ing sak panggonan.
Kothak panyimpenan dolanan seks - Yen sampeyan minangka salah sawijining sing duwe koleksi dolanan sing nggumunake lan angel nyiyapake kabeh barang-barang kasebut dadi siji utawa tas panyimpenan. Kanggo sing luwih gedhe, nandur modal ing tong sampah minangka pilihan sing paling apik. Kanthi cara iki, sampeyan bisa nyimpen kabeh dolanan, pangisi daya, aksesoris, pelumas, lan perlengkapan reresik sing beda-beda ing sak panggonan. Priksa manawa dolanan teka ing kothak utawa tas cilik sing kapisah ing jero kothak, supaya ora kena bledug. Yen sampeyan duwe bocah sing kepengin weruh utawa kewan sampeyan nggoleki dolanan mamah anyar, sampeyan butuh kothak sing kuwat kanthi tutup utawa nimbang nambahake kunci.
Ora ana sing nggawe sampeyan luwih seneng tinimbang bisa nemokake kasus utawa kothak dolanan seks. Nanging, sampeyan mbutuhake cara sing gampang kanggo ngakses apa wae sing dikarepake. Nyimpen koper, kothak, utawa tas ing sangisore amben utawa ing nightstand minangka papan sing cocog kanggo nyedhiyakake dolanan kanthi cepet sajrone wektu sing paling pedhes. Salajengipun, sampeyan uga bisa nyoba mriksa apa sing luwih wicaksana ing lemari kamar turu utawa laci.
Sanajan sampeyan duwe dolanan kaca khusus, dolanan silikon tunggal, utawa kabeh dolanan logam, sing paling apik sing bisa sampeyan lakoni kanggo nglindhungi investasi sampeyan, cilik utawa gedhe, yaiku priksa manawa sampeyan nyimpen ing panggonan sing resik lan mantep.

Kedher lan akeh sing dimaksudake kanggo dilebokake ing awak, uga bisa digunakake kanggo stimulasi eksternal.
Sawetara Dildo umume ora kedher lan liyane bisa kedher kanggo wanita. Dildo nyata kaya dildo lanang .iku gumantung saka panyuwunan pangguna.

Nyuwun Kutipan Cepet

Mangga hubungi kita liwat email sales@szpleasure.comKita bakal mangsuli sampeyan sajrone 24 jam,