$5 -10K entuk diskon 2% ing kabeh rega grosir kanggo para panuku anyar ing wulan Mei

Getaran dildo silikon 10 frekuensi getaran kanggo dolanan seks wanita

❤Model Number: JUMP-O
❤Tipe: Dildo Vibrator

❤Product Name: Realistic Dildo Vibrator

❤Bahan: ABS + Silikon

❤Vibration: 10 frequency vibration

❤Color:Black/Purple/Rose Pink

❤Size: 221*57*39

❤Bobot: 198g / 253g

❤ Anti banyu: IPX6

❤Power: With magnetic charging

❤Vibrating dildo silicone 10 frequency vibration for women sex toy

DESCRIPTION

Getaran dildo silikon 10 frekuensi getaran kanggo dolanan seks wanita

 

 

 

 

 

 

※ Babagan dolanan iki:

 

 

Panggil model JUMP-O
Panggonan Asal China
provinsi Guangdong
Brand Name Kesenengan
Material Silikon + ABS
item Name Vibrator Dildo Kab
Werna Black/Purple/Rose Pink
Pengguna wadon diwasa
fungsi 10 Mode geter
Size 221 * 57 * 39
bobot 198g / 253g
Power Ngisi USB
Volume baterei 300amH
Waterproof IPX6
Power With magnetic charging
Rate voltase 3.7V
Ngisi daya Wektu  Udakara 80 mnt
Nggunakake Wektu Udakara 50 mnt
Max gangguan 65db

Getaran dildo silikon 10 frekuensi getaran kanggo dolanan seks wanita

 

 

dildo sing kedher
dildo sing kedher

 

 

 

 

 

dildo sing kedher
dildo sing kedher

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FAQ:
P: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?
A:: Ya, Kita minangka pabrikan sing berpengalaman luwih saka 11 taun. spesialisasi ing macem-macem dolanan diwasa, pijet, vibrator, dildo .dolanan anal, cincin jago, bal kegel .pompa penis kanggo wanita lan lanang.

Q: Apa sampeyan menehi conto gratis?
A: Ya, conto gratis kasedhiya, lan bakal ditindakake kanthi cara iki:
Kaping pisanan, sampeyan kudu mbayar conto lan barang, nanging jumlah conto biaya bakal dikurangi nalika nggawe pesenan akeh.

P: Apa MOQ sampeyan?
A: MOQ: 10pcs, uga bisa nampa conto supaya kanggo nyoba kualitas.

P: Apa paket sampeyan?
A: kemasan njaba kuwat, lan ketemu standar ekspor internasional.

Q: Apa MOQ sampeyan kustomisasi dolanan seks?
A: * Logo layar sutra: 1000 pcs kanggo siji model, yen ora bisa ketemu MOQ, isih kasedhiya, nanging
rega unit bakal luwih dhuwur.
* Kothak kemasan normal khusus: 1000 pcs kanggo siji model
* Buku Instruksi Khusus: 200 pcs kanggo siji model
* Werna dolanan seks khusus: 500-1000pcs kanggo siji model
* ODM: 2000pcs kanggo siji model

Q: Apa produksi sampeyan anjog wektu?
A: Kanggo produk saham, kita bisa ngirim ing 3-5 dina.
Yen perlu packaging selaras, anjog wektu 7-10 dina karya.
Yen ngembangake lan mbukak jamur dibutuhake, wektu anjog yaiku udakara 35 dina.
A: Kanggo kustomisasi, syarat sing beda butuh wektu sing beda.

P: Apa produk sampeyan aman?
A: Ya, aman, kabeh bahan mentah sing digunakake yaiku kulit manungsa lan ramah lingkungan, lulus CE, ROHS, tes, lan departemen kontrol kualitas utamane tanggung jawab kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

Q: Kepiye babagan kontrol kualitas sampeyan?
A: Saben produk bakal ngliwati sawetara pemeriksaan kanthi kontrol kualitas profesional
departemen kalebu kontrol kualitas materi lan bagean mlebu, kontrol kualitas proses input, kontrol kualitas final, kontrol kualitas metu.

P: Apa sampeyan bisa mbantu ngembangake produk kita dhewe?
A: OEM / ODM / OBM kabeh kasedhiya, kita duwe tim profesional nindakake iki, hubungi kita kanggo ngrembug rincian liyane yen sampeyan perlu.

P: cara pengiriman sing trep lan dipercaya apa sing bisa sampeyan tawarkan??
A: Kita bisa nawakake kiriman kanthi ekspres internasional (DHL, UPS), kanthi udara lan segara.

P: Apa sampeyan duwe saran kanggo panuku anyar?
A: Miturut pengalaman sing sugih, umume klien pengin duwe merek kanggo bisnis jangka panjang.

Nanging, kanggo sawetara adol anyar sing ora duwe anggaran akeh, sampeyan bisa njupuk alon-alon, amarga pesenan sampeyan ora akeh, sampeyan ora bisa entuk rega sing apik kanggo layanan sing disesuaikan.
Yen sampeyan pengin nggawe kustomisasi, biaya dolanan sampeyan bakal tambah akeh, sing nyebabake kekurangan keluwesan ing rega dodolan sampeyan. Ing kasus anggaran cilik, kita bisa miwiti merek saka stiker merek dagang.

Yen sampeyan nindakake bisnis kanthi apik, sampeyan bisa milih layanan khusus sing luwih apik.

 

Paling laris

Pesen

Sugeng rawuh kanggo ninggalake pesen ing kene, Kita bakal mangsuli sajrone 24 jam.

Nyuwun Kutipan Cepet

Mangga hubungi kita liwat email sales@szpleasure.comKita bakal mangsuli sampeyan sajrone 24 jam,